Maatwerk: efficiënt, snel en flexibel

Wij leveren de diensten die u vraagt, maar waken er tevens voor dat u uitsluitend diensten afneemt die voor uw onderneming van belang zijn. Natuurlijk zijn wij gebonden aan de steeds maar wijzigende regelgeving, en zult u diverse formele administratieve vereisten correct en tijdig moeten afwikkelen. Maar de wijze waarop wij dit samen willen realiseren is maatwerk, waarbij u de aandacht krijgt die u verdient.

Hoe presteert uw onderneming? Wordt er winst gerealiseerd? Is er voldoende liquiditeit? Bent u op de hoogte van mogelijke fiscale reserves in uw jaarrekening en mogelijke sluimerende, uitgestelde belastingbetalingen? Onze periodieke rapportages geven u rust en inzicht. U krijgt een duidelijk advies. Uiteindelijk telt het resultaat van uw onderneming.

Ervaring en lidmaatschap NBA

Evident Accountants beschikt over een jarenlange ervaring in het MKB. De ontwikkelingen in het vakgebied worden op de voet gevolgd en vertaald naar de praktijk. Door middel van opleiding en training wordt het vaktechnisch kennisniveau op een hoog peil gehouden. Het lidmaatschap van de periodieke toetsing door onze beroepsorganisatie NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants) waarborgt daarbij de kwaliteit van onze werkzaamheden.

Persoonlijke begeleiding

Uw vaste contactpersoon is bekend met uw situatie. Wij streven naar en goede balans tussen uw zakelijke en privé-belangen. U bent verzekerd van maatwerk, passende oplossingen en duidelijkheid. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw eigen kerntaken.

Wij verrichten voor u de volgende diensten

  • Samenstellen van de jaarrekening
  • Inrichten en verzorgen van de financiële administratie
  • Het verzorgen van periodieke rapportages en managementinformatie
  • Ondersteuning bij prognoses en liquiditeitsplanning
  • Het verzorgen en ondersteunen bij financieringsaanvragen
  • Opstellen van een bedrijfsplan
  • Begeleiden van startende ondernemers

 

Evident Accountants & Adviseurs
Keulseweg 91a, 5953 HG  Reuver
Tel: 077 - 476 2036
Mail: info@evidentaccountants.nl
KVK: 14124983